• warning: Parameter 2 to acidfree_link_alter() expected to be a reference, value given in /var/www/default/semenarna.hu/htdocs/includes/common.inc on line 2883.
  • warning: Parameter 2 to acidfree_link_alter() expected to be a reference, value given in /var/www/default/semenarna.hu/htdocs/includes/common.inc on line 2883.

Kertészetünk

 

KERTÉSZET

Kertészetünkben tavasztól őszig egynyári virágok, évelők, örökzöldek, cserjék, vízi, ízparti növények, díszfák és persze szőlő és gyümölcsfák is megtalálhatóak széles választékban.

Ezenkívül virágföldek és trágyák több típusban és méretben, műanyag, agyag és télálló kerámia cserepek, dekorációs elemek: kavics, ágyásszegély, nádszövet is kaphatóak nálunk.

A kertépítők főbb anyagai, mint az agro szövet, vakond háló, takaró fólia, is megtalálhatjó kertészetünkben.

ÜVEGHÁZ

Üvegházunk 280 m2-en terül el, amelyben kb. 100 fajta növény található az egészen egzotikustól a hétköznapi növényekig. A növény, látvány a szemnek, érzék az otthonnak. A növények védelmére speciális földeket és megfelelő tápanyagokat biztosítunk. A kaspók minden féle színben és méretben megtalálhatóak. A kiegészítők számos változata kapható, az üvegtárgyaktól a díszkavicsig. Növényeink mellé megfelelő szaktanácsadást nyújtunk.

MŰSZAKI OSZTÁLY

Áruházunk műszaki osztályán megtalálhatóak: tótechnika, tófóliák, geotextilia többféle méretben. Ide tartoznak még a szűrők, szivattyúk és a tavak természetes biológiai fenntartásához szükséges adalék anyagok.

Öntözéstechnika, tömlők, öntözőfejek, csatlakozók többféle méretben.

Kerti szerszámok, kézi és gépi hozzátartozó kiegészítők.

Védőfelszerelések: papucsok, csizmák, kesztyűk, sisakok, mellények.

Kutya macska eledelek: száraz és konzerves kivitelben. Játékok és kiegészítők kedvenceinknek.

Kerti bútorok: darabonkénti megrendelése is lehetséges. Bútoraink fajtái: polyrattan, fa, mozaik és kovácsoltvas kivitelében.

Kötöző anyagok: műanyag és természetes anyagok.

Permetezők különböző méretben.

Fűmagok többféle fajtái és kiszerelésben megtalálhatóak.

Védőfóliák, zsákok, ponyvák kisebb nagyobb méretben.

NÖVÉNYVÉDELEM ÉS BORÁSZAT

Osztályunkon borászati felszerelések, eszközök, segédanyagok, inox tartályok, szakkönyvek is találhatóak és végre itt vannak a pálinkafőzők.

Kertészeti növényvédelem: szőlő, gyümölcs, zöldségfélék, kerti virágok, szobanövények, lombhullató fák és cserjék, örökzöldek, mediterrán növények védelme.

Szerves- és műtrágyák, tápoldatok, lombtrágyák, növénykondicionáló és serentő anyagok.

Zöldség és virágmagok, fűmagok – speciális minőségű SEMENARNA keverékek – virághagymák és gumók, fémzárolt burgonya vetőgumók.

Háztartási rovar- és rágcsálóirtók